MCDONALD'S STADSHART

MCDONALD'S STADSHART McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 819 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Stadshart. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 23:17 Het eten was er snel en was goed warm (we wonen op 2 minuten fietsen van de Mac). De friet was nog knapperig. Prima!
24 mei 2022 om 20:16 Eten zou binnen 34 min bezorgd worden, dit duurde véél langer!het drinken voor de helft in de tas, waardoor het lekte en ik eerst alles kon schoonmaken, de friet zat niet meer in de bakjes maar verspreid in de tas en uiteraard geen frietsaus!
24 mei 2022 om 20:07 Uur moeten wachten voor koud eten Bestelling was niet eens compleet.
24 mei 2022 om 19:50 75 min wachten en ook nog verkeerde besteling ontvangen
24 mei 2022 om 12:23 ik heb nogsteeds me geld ni trg
23 mei 2022 om 4:12 Eten was koud. Wilde geen augurk, maar kreeg geen ui, wel augurk. Patat was volgens mij opgewarmt...en alweer afgekoeld.
21 mei 2022 om 21:05 5 kwartier op mijn eten moeten wachten, ipv de beloofde 3 kwartier.
21 mei 2022 om 6:05 ik had om geen saus op de big mac gevraagd. en wat zat er op?? jawel saus!!
18 mei 2022 om 21:05 vriendelijke bezorger
16 mei 2022 om 20:03 Eten was beetje koud maar rest was
11 mei 2022 om 21:34 Frietjes waren zo koud als het hart van m’n ex
11 mei 2022 om 21:02 70 minuten op de bestelling gewacht. Was geen fast-food maar slow food. Patatjes slap en zo goed als koud. Een koude bigmac,. En een halve beker cola zero , die was verkeerd in de tas gezet en is gaan lekken. Nee dit is de laatste keer dat ik bij MC