MCDONALD'S STADSHART

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1729 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Stadshart. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 14:44 Bestelde zonder kaas kreeg vervolgens met kaas, ik belde kreeg iemand aan de telefoon die geen nederlands kon TOP! verbolgens kreeg thuisbezorg de schuld? Terwijl Mac de bestelling maakt? Laatste keer gelijk je betaalt hooftprijs voor wat?
11 jun 2024 om 21:01 Niet alles geleverd
11 jun 2024 om 9:01 Het duurde ruim een uur voordat de bestelling kwam. Fe frites waren dan ook flink afgekoeld, de rest was prima.
9 jun 2024 om 10:46 patat was slap en bleek, je zou toch zeggen, wat is moeilijk aan patat bakken, nou dit dus...
8 jun 2024 om 21:00 Spicy Mac chicken was aangebrand en smaakte aangebrand. Had frisdrank zonder ijs aangegeven, krijg ik met ijs.
7 jun 2024 om 20:08 Bestelling was koud afgeleverd. Slecht gewoon!
5 jun 2024 om 19:03 Prima
4 jun 2024 om 20:16 Cold burger. Broken patty
2 jun 2024 om 20:52 Rietjes ontbraken, lastig met een milkshake.
2 jun 2024 om 20:11 Eten was buiten neergezet en lauw. Er is niet aangebeld.
2 jun 2024 om 15:55 De bezorger keek mij raar aan toen ik me bestelling controleerde of deze nog warm was. Hij stond 10 minuten stil!!!! en nee niet voor een stoplicht maar op een fietspad! ik kon dat zien op de volgingsplanner van thuisbezorgd!
27 mei 2024 om 9:43 Het eten wat koud. Maar dan ook echt alles, slappe patat, beide happy meals en de mac chicken. Niets was vers alles taai