MCDONALD'S STADSHART

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1176 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Stadshart. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 22:05 Eten was te koud
3 feb 2023 om 21:47 Friet voor de 19e keer op rij half gevuld. Rietje voor de 4e keer op rij niet geleverd. Ik raadt een ieder af hier te bestellen!
3 feb 2023 om 20:03 patat was koud en slap de rest was ook koud
2 feb 2023 om 20:36 Eten was ijskoud ; nooit meer
1 feb 2023 om 20:24 Kleine rotdingetjes, zoals verkeerde item, te laat mer doorgeven, te late levering, etc.
1 feb 2023 om 19:53 Bestelling was niet compleet. Mijn MC chicken en friet waren niet mee bezorgd. Ik kon dit alsnog ZELF ophalen op locatie en kreeg ijsjes voor mijn kinderen als goedmaker. De manager was vriendelijk, maar ik had pas een uur later mijn eten.
28 jan 2023 om 22:02 Blijft moeilijk he om de juiste bestelling bij elkaar te pakken 6 kipnuggets ipv 20. En de klantenservice van thuis bezorgd geeft helemaal niet thuis. Baggerbende
28 jan 2023 om 20:34 Frietjes: koud + nat, Burgers: buns droog van binnen nat van buiten, beef koud. Shakes: omgevallen, gelukkig geen frisdrank deze keer, dus niet een plas met cola in je paperbag. Cijfer: 4 ( a.o. 10)
28 jan 2023 om 20:20 Was helaas wederom koud eten, lijkt wel of het een structureel probleem is,Is het dan zo moeilijk om eten warm te bezorgen, we betalen er namelijk genoeg voor.
26 jan 2023 om 21:34 The food need more than 90 minutes to arrive, and the shop is 300 meters from my home. It arrived completely cold it was almost unbeatable, and half of the cola was drop that even make dirty the entrance of my home. A complete disaster.
25 jan 2023 om 23:08 Eten kwam half uur later dan afgesproken. Alles was koud. Goed geholpen door klantenservice. Nu wachten op terugbetaling geld.
23 jan 2023 om 22:20 alles was ijskoud! opwarmen had geen zin! al me geld door de wc gespoeld! en de fout ligt niet bij de MC maar bij Thuisbezorgd! zij sturen een bezorger eerst naar de andere kant van de stad waardoor mijn bestelling ijskoud bij mij was!! schandalig!