MCDONALD'S STADSHART

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1624 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Stadshart. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 23:20 Bestel voor 70 euro brengt de bezorger 3 halve cola zonder eten
23 feb 2024 om 22:16 Bezorgtijd ging helemaal nergens over 19.30 uur besteld. 22.00 uur aangekomen!! Geen terugkoppeling vanuit thuisbezorgd… Het eten was wel compleet en nog warm bij aankomst. Dankzij de medewerker van de mcdonalds die alles opnieuw heeft staan maken!
21 feb 2024 om 20:59 Niet alles zat erbij. De waarde ervan wordt teruggestort. Liever had ik het broodje gehad. Ik had na het eten nog steeds trek.
20 feb 2024 om 22:33 De bestelling was niet juist en niet volledig geleverd. Nu inmiddels 2 uur na levering nog geen terugkoppeling hierover gehad. T is dat de rest wel eetbaar was....
19 feb 2024 om 17:33 prima
17 feb 2024 om 22:13 Welke gek heeft me cola zero gegeven die vieze neppe zoetstoffenzooi heb gelijk de rest van de avond hoofdpijn bedankt
13 feb 2024 om 19:54 Eten koud, drankjes omgevallen>>lege bekers, cheeseburgers zonder augurk gevraagd, wat krijg ik? Geen augurk en ook geen ui op mijn cheeseburgers. Heel slecht dat je geen nieuwe bestelling kan regelen bij de bezorger
12 feb 2024 om 21:44 Mijn burgers waren koud en de patat Dus nee ben daar niet blij mee
11 feb 2024 om 20:29 Het eten werd een half uur later bezorgd dan gepland en het was koud. Daarnaast had ik een ijsje besteld en dit was net een milkshake geworden.
9 feb 2024 om 16:29 Koud en weer saus vergeten pfff bestel niet meer
9 feb 2024 om 16:28 Weer geen saus erbij en patat slap en koud Burger was net niet koud
8 feb 2024 om 20:02 Bezorger had mijn bestelling aan mijn voorganger gegeven waardoor ik alleen drinken kreeg! Heb gebeld met desbetreffende Mac en mocht langs komen en kreeg mijn gehele bestelling plus n ijsje voor m’n kids! Mac helemaal prima maar bezorger niet!